Μικρό tip για να είναι το ψητό σας κοτόπουλο το πιο νόστιμο από όλα
Αρχικά, σας προτείνουμε να προτιμάτε βιολογικό κοτόπουλο, είναι πολύ πιο νόστιμο -θα δείτε μία μεγάλη διαφορά- και φυσικά πολύ πιο υγιεινό. Δεύτερον, σας προτείνουμε να βγάζετε την πέτσα από το κοτόπουλο σας πριν το μαγειρέψετε. Έτσι θα κρατήσετε μόνο την αγνή ψίχα και θα πετάξετε οτιδήποτε με περιττά και «βλαβερά» λιπαρά.
Πλύνετε καλά ένα λεμόνι και χαράξτε την επιφάνεια του. Βάλτε το λεμόνι στο εσωτερικό του κοτόπουλου. Στη συνέχεια πάρτε το ξύσμα από ένα άλλο λεμόνι και ανακατέψτε το σε ένα μπολ με λίγο λαδάκι, αλάτι πιπέρι, και δενδρολίβανο. Αλείψτε με το μείγμα το κοτόπουλο και βάλετε και λίγο στο εσωτερικό του. Το κοτόπουλο σας θα έχει άλλη γεύση από δω και πέρα.