Το κόλπο για να ψήνετε πάντα σωστά το κοτόπουλο
Το ψήσιμο είναι μία τέχνη που πολλές φορές δεν κατέχουν σε απόλυτο βαθμό ούτε οι μεγαλύτεροι chef του κόσμου, πόσο μάλλον όλοι εμείς που είμαστε πρωταγωνιστές της δικής μας κουζίνας και μόνο. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα να ψήσουμε κρέατα όπως το κοτόπουλο πολλές φορές το παραψήνουμε και το κρέας στεγνώνει και είναι άγευστο. Το κοτόπουλο λοιπόν, για να ξέρετε, είναι κάλο να ψήνεται με την πέτσα του και να την αφαιρείτε αφού γίνει -αν δε θέλετε να τη φάτε δηλαδή. Επίσης πρέπει πάντα να ξεκινάτε το ψήσιμο ενός κομματιού κοτόπουλου από τη μεριά της πέτσας. Κάπως έτσι θα επιτύχετε το τέλεια ψημένο κοτόπουλο!