H special καρμπονάρα του Tom Cruise
Αυτοαποκαλείται «Ο Βασιλιάς της Καρμπονάρας» και υποθέτουμε πως έχει έναν καλό λόγο γι΄αυτό. Ο Tom Cruise, με μια από τις μεγαλύτερες καριέρες στο Hollywood, πολλά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό και μια οικογένεια που βρίσκεται μονίνμως υπό το φως της δημοσιότητας, για χίλιους δυο λόγους, βρίσκει λίγο χρόνο μεταξύ των υποχρεώσεών του και μαγειρεύει στη Katie και τη Surie τη σπεσιαλιτέ του. Δοκιμάστε την και θα καταλάβετε γιατί ο «Βασιλιάς» είναι τόσο περήφανος για τη δημιουργία του.
Υλικά
2 πακέτα μακαρόνια (σπαγγέτι)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
8 με 12 παχιές φέτες ιταλικού μπέικον
4 αυγά
2 κούπες τυρί παρμεζάνα, τριμμένη
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
1.Ρίξτε στο τηγάνι λίγο λάδι, τις 2 σκελίδες του σκόρδου, το κρεμμύδι και το μπέικον κομμένο σε τετράγωνα κομματάκια και αφήστε τα να σιγοβράσουν για περίπου μισή ώρα, χωρίς να βράσει το λάδι.
2.Σε ένα μπολ, χτυπήστε καλά τα αυγά με μπόλικο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
3.Βάλτε τα μακαρόνια να βράσουν μέχρι να γίνουν al dente, σουρώστε τα, ρίξτε τα ξανά στη κατσαρόλα και αμέσως ρίξτε μέσα το μείγμα των αυγών. Ανακατέψτε καλά.
4.Προσθέστε το μείγμα από το τηγάνι και ανακατέψτε καλά άλλη μια φορά.
5.Τέλος, ρίξτε τη τριμμένη παρμεζάνα, ανακατέψτε καλά για τελευταία φορά και σερβίρετε.