Πως καθαρίζουμε τους σπόρους από τα ξυλάκια βανίλιας;
Τα ξυλάκια βανίλιας που δεν χρησιμοποιούμε συχνά στη μαγειρική μπορούν να δώσουν έντονη γεύση στις συνταγές μας οπότε θα πρέπει να προτιμάμε ως υλικό περισσότερο. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να μάθουμε να τα καθαρίζουμε πρώτα. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκίσετε με ένα κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος τη βανίλια και να ξύσετε τα σπόρια που κρύβονται μέσα. Αυτά χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας για μέγιστη μυρουδιά.