Το chef tip για να μην κλαίτε πάνω από τα κρεμμύδια ενώ τα κόβετε
Θυμίζει σκηνή από παλιά ταινία, η νοικοκυρά που κλαίει πάνω από τα υλικά της ενώ μαγειρεύει. Όχι ,καμία μας δεν το θέλει, και φυσικά καμία μας δεν το κάνει επίτηδες. Και όχι, δεν γίνεται σωστό λαδερό φαγητό, σάλτσα και σαλάτα αν η συνταγή δεν έχει κρεμμύδι, άρα η λύση αποφεύγω το κρεμμύδι και δεν καταλήγω να κλαίω, δεν βοηθάει και πολύ.
Αυτό που μένει είναι απλά να ακολουθήσετε το παράδειγμα των διάσημων σεφ, και να υιοθετήσετε το μικρό μυστικό τους, γιατί ποτέ καμία μας δεν έχει δει σεφ να δακρύζει πάνω από τα καθαρισμένα κρεμμύδια του. Μόλις ξεφλουδίσετε τα κρεμμύδια σας, κόψτε τα στη μέση και μουλιάστε τα σε νερό θερμοκρασίας δωματίου για 10 λεπτά. Όταν θα δοκιμάστε να τα κόψετε, όχι απλά δεν θα δακρύσετε αλλά και τα κρεμμύδια σας θα είναι τόσο ζουμερά, έτοιμα για μαγείρεμα.