Ακονίστε τα μαχαίρια σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά
Κάθε φορά που πάτε να κόψετε μια πατάτα, να τεμαχίσετε ένα αγγούρι, να ψιλοκόψετε λίγο άνηθο και δεν μπορείτε επειδή το μαχαίρι σας δεν είναι πια τόσο κοφτερό, δεν χρειάζεται να τρέχετε να το ακονίσετε σε κάποιον τεχνίτη ούτε να πάρετε καινούργιο. Μπορείτε απλά να πάρετε ένα χοντρό κομμάτι συρμάτινου σφουγγαριού και να το κόψετε στη μέση. Έτσι το μαχαίρι σας θα ακονιστεί τόσο ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική σας για αρκετό καιρό ακόμα!