Πως μπορείτε να περιορίσετε τη μυρωδιά του σκόρδου στα φαγητά σας;

Οι συνταγές που απαιτούν τη χρήση σκόρδου είναι απεριόριστες και ενώ λατρεύετε να τις καταναλώνετε πάντα σας φαίνεται τόσο έντονη η μυρουδιά του που πολλές φορές αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να μην φτιάξετε μία συνταγή. Η λύση είναι να σοτάρετε το σκόρδο πριν το προσθέσετε στο φαγητό σας, έτσι η μυρουδιά του θα είναι σίγουρα πιο ανεπαίσθητη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης