Πώς να ξεχωρίζετε τα μπαγιάτικα από τα φρέσκα αβγά, από τον σεφ Tallyrand
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Ο σεφ Tallyrand, γνωστός συγγραφέας σε ιστοσελίδες μαγειρικής, μας συμβουλεύει για το πώς θα καταλαβαίνουμε πότε τα αβγά μας είναι φρέσκα και ιδανικά για μαγείρεμα. Τα αβγά είναι φρέσκα για δύο εβδομάδες περίπου, και κατά το τέλος τις πρώτης εβδομάδας είναι ιδανικά για τηγάνισμα ή βράσιμο, αλλά όχι για ψήσιμο. Αν το αβγό κατά τη διάρκεια της βράσης βυθιστεί στον πάτο της κατσαρόλας, είναι σημάδι πως το αβγό σας είναι μπαγιάτικο. Όταν τηγανίσετε ένα αβγό και το ασπράδι του διαλυθεί στο τηγάνι, αντί να πάρει ένα αυστηρό σχήμα, είναι ακόμα ένα σημάδι πως δεν θα πρέπει να σερβίρετε αυτό το αβγό στους δικούς σας.
Related
Bloggers
01
10