Μέλι ή ζάχαρη για να γλυκαίνουν οι συνταγές σας;
Το μέλι έχει περισσότερη φρουκτόζη από τη ζάχαρη έτσι πιο έντονες γλυκαντικές ιδιότητες. Όταν λοιπόν θέλετε να κάνετε μία συνταγή πιο γλυκιά είναι προτιμότερο να βάζετε λίγο μέλι παρά πολύ ζάχαρη.
Το μέλι έχει περισσότερη φρουκτόζη από τη ζάχαρη έτσι πιο έντονες γλυκαντικές ιδιότητες. Όταν λοιπόν θέλετε να κάνετε μία συνταγή πιο γλυκιά είναι προτιμότερο να βάζετε λίγο μέλι παρά πολύ ζάχαρη.