Πως μαλακώνει η μαύρη ζάχαρη
Aν η μαύρη ζάχαρή σας στο βαζάκι έχει γίνει ένα συμπαγές υλικό δεν έχετε παρά να βάλετε μία φέτα μήλο και η ζάχαρη σας θα μαλακώσει και θα είναι έτοιμη και πάλι να τη χρησιμοποιήσετε στις μαγειρικές σας αναζητήσεις.
Aν η μαύρη ζάχαρή σας στο βαζάκι έχει γίνει ένα συμπαγές υλικό δεν έχετε παρά να βάλετε μία φέτα μήλο και η ζάχαρη σας θα μαλακώσει και θα είναι έτοιμη και πάλι να τη χρησιμοποιήσετε στις μαγειρικές σας αναζητήσεις.