Συμβουλές για τέλειο μπάρμπεκιου από τον Kevin Taylor
Ο γκουρού του μπάρμπεκιου Kevin Taylor μας δίνει τις δικές συμβουλές ψησίματος για χοιρινό. Ψήστε τις χοιρινές σας μπριζόλες στο γκριλ, σε πολύ δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά για την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια βάλτε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία και τελειώστε το ψήσιμο τους. Αν έχετε φιλέτο, ο Taylor, συμβουλεύει να το ψήσετε στους 230 βαθμούς και από τις δύο πλευρές, και μόλις πάρει χρώμα να χαμηλώσετε τη φωτιά στους 200 βαθμούς και ψήστε για άλλα 15-20 λεπτά.