Μπαχαρικά με ακόμα πιο έντονη μυρωδιά
Για να έχουν τα φαγητά σας ακόμα πιο έντονη την γεύση των μπαχαρικών που βάζετε, φροντίστε κάθε φορά που τσιγαρίζετε κρεμμύδια ή κρέας να βάζετε τα μπαχάρια σας από την αρχή του τσιγαρίσματος. Η γεύση και η μυρωδιά τους θα δραπετεύει αμέσως και η κουζίνα σας θα μοσχομυρίσει. Το ίδιο ισχύει και για το σκόρδο. Φροντίστε να το σοτάρετε πριν το βάλετε στο φαγητό σας, θα μαλακώσει η γεύση του και θα δέσει καλύτερα στο φαγητό σας.