Μην ανακατεύεις το ρύζι!

Το ρύζι, σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να το ανακατεύετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Το συχνό ανακάτεμα σπάει τους κόκκους, απελευθερώνει το άμυλο, και έτσι το ρύζι μαλακώνει και λασπώνει γρήγορα.
Αν χρειάζεται να το ανακατέψετε, προτιμήστε να πιάσετε την κατσαρόλα με τα δυο χέρια και να την ανακινήσετε ελαφρά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης