Φλούδα πορτοκαλιού, ένα μυρωδάτο πασπαρτού!
Όταν ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια σας, μην πετάτε τη φλούδα - είναι...μαγική!
Όπως και τόσα άλλα υλικά, έτσι και το πορτοκάλι στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρο. Στην κυριολεξία. Μέχρι και η φλούδα του.
Πια, έχετε κατά νου κάθε φορά που ξεφλουδίζετε ένα πορτοκάλι πως η φλούδα του ταιριάζει υπέροχα σε πολλές κόκκινες σάλτσες, στο στιφάδο, στις φακές, στις σουπιες, στη φασολάδα, στα καλαμάρια και στην σάλτσα κιμά για μακαρόνια