Για να είναι μαλακό το βραστό κρέας!
Δεν μαλακώνει το βραστό κρέας; Μάθετε πως να του...αλλάξετε συνήθειες.
Βράζετε κρέας. Είτε για κοκκινιστό, για λεμονάτο ή κάποια άλλη συνταγή που απαιτεί προηγουμένως από το κρέας σας να βράσει. Και αυτό πεισματικά παραμένει πιο σκληρό από όσο θα θέλατε. Τι θα κάνετε; Μην προσπαθήσετε να το βράσετε περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί απλώς θα το καταστρέψετε.
Απλώς ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι ζάχαρη. Θα βοηθήσει σημαντικά.