Πως να γίνουν τα τηγανητά καλαμαράκια τραγανά!
Ο τρόπος για να πετύχετε τα τέλεια τηγανητά καλαμαράκια
Συχνά, το τηγάνισμα θαλασσινών, ειδικά των καλαμαριών είναι μια "αποστολή" πολύ πιο δύσκολη από όσο δείχνει. Αυτή η χρυσαφένια, τραγανή υφή χρειάζεται μαστοριά για να επιτευχθεί. Πως λοιπόν θα τα καταφέρετε;
Βάλτε σε ένα μεγάλο τάπερ αρκετό αλεύρι, στη συνέχεια προσθέστε τα καλαμαράκια όσο πιο στεγνά γίνεται, κλείστε το τάπερ και κουνήστε το για να πάει το αλεύρι παντού.
Πριν τα ρίξετε στο λάδι, φροντίστε να είναι πολύ καυτό αλλά και να έχετε τινάξει το παραπανίσιο αλεύρι από τα καλαμαράκια.