Βούτυρο και λάδι στο μαγείρεμα - μόνο εξαιρετικής ποιότητας!
Γιατί πρέπει να επιλέγουμε προσεκτικά βούτυρο λαι λάδι
Ελαιόλαδο ή (και) βούτυρο χρησιμοποιούνται στην συντριπτική πλειοψηφία των συνταγών μαγειρικής. Το μυστικό στη χρήση τους είναι η επιλογή. Και όταν αναφέρομαι σε επιλογή, εννοώ στην ποιότητά τους, η οποία πρέπει να είναι εξαιρετική.
Στο ελαιόλαδο, έξτρα παρθένο (αν είναι εφικτό) και μάλιστα ελληνικό, όχι λόγω "πατριωτισμού" αλλά γιατί αντικειμενικά έχουμε το ποιοτικότερο ελαιόλαδο παγκοσμίως. όταν απαιτείται βούτυρο, προσπαθείστε να έχετε όσο πιο αγνό και ποιοτικό.
Η χρήση τους εξασφαλίζει πολύ καλύτερη γεύση και άρωμα, αλλά και πιο πλούσιο "σώμα" στο φαγητό σας.