Για να δώσεις έναν γλυκό τόνο σε αλμυρά πιάτα!
Πως να δώσετε έναν διαφορετικό γευστικό χαρακτήρα στα αλμυρά πιάτα σας
Σίγουρα υπάρχουν πιάτα, όσο πετυχημένα και αν σας βγαίνουν, που κάποια στιγμή ίσως να έχετε βαρεθεί λιγάκι να τα ετοιμάζετε. Γιατί να μην τους δώσετε λοιπόν έναν άλλο χαρακτήρα, που πιθανότατα θα ανανεώσει την...σχέση τους μαζί σας; Δώστε μια γλυκιά νότα λοιπόν, που σίγουρα θα σας ιντριγκάρει.
Φτιάξτε μια μελάσα ροδιού. Πως την φτιάχνετε; Ως εξής: Βράστε το χυμό του ροδιού μέχρι να γίνει πηχτός. Προσθέστε τη μελάσα σαν σάλτσα σε ψητά κρέατα και λαχανικά ή χρησιμοποιήστε την σαν μαρινάδα ή dressing για σαλάτες.