Τι να κάνετε όταν το φαγητό σας έχει πολύ αλάτι
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Όταν ενώ μαγειρεύετε κατά λάθος ρίξετε παραπάνω αλάτι από τι πρέπει μην σας πιάσει πανικός. Μία ξεφλουδισμένη μικρή πατάτα θα κάνει την δουλειά της και θα απορροφήσει το περιττό αλάτι, απλά και χωρίς καν να αγχωθείτε για αυτό.
Επίσης, όταν χτυπάτε τα αυγά σας, φροντίστε να ρίξετε και μία πρέζα αλάτι, έτσι τα αυγά σας θα χτυπηθούν πιο γρήγορα και καλύτερα και η ομελέτα σας θα γίνει πιο αφράτη.
Related
Bloggers
01
10