Για τέλειο ψάρι με τραγανή κρούστα
Αν θέλετε να δώσετε μια άψογη, τραγανή κρούστα στο ψάρι σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
- Ακουμπήστε το ψάρι από την πλευρά της πέτσας πάνω σε χαρτί κουζίνας για λίγα λεπτά πριν το τηγανίσετε, ούτως ώστε το χαρτί τα απορροφήσει την υγρασία.
- Έπειτα, σοτάρετέ το στο τηγάνι, πάλι από την πλευρά της πέτσας, σε μέτρια φωτιά, με βούτυρο και λάδι.
- Αναποδογυρίστε το και συνεχίστε το σοτάρισμα από την άλλη πλευρά μόνο τα 2 τελευταία λεπτά πριν το αποσύρετε από τη φωτιά.