Πως να ψήσετε σωστά την τέλεια μπριζόλα
Μπορεί τη δουλειά του ψήστη να την αναλαμβάνουν κατά κύριο λόγο οι άντρες, υπάρχει όμως ένα κόλπο που θα σας δώσει δικαιωματικά τη θέση. Όταν ψήνετε μπριζόλες στη σχάρα, φροντίστε να έχετε αφήσει τον φούρνο να κάψει καλά πριν τις βάλετε μέσα. Έτσι θα ψήσει το εξωτερικό του κρέατος όσο πρέπει ενώ παράλληλα θα κρατά τους χυμούς της μπριζόλας μέσα. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε ποτέ πιρούνι για να γυρίσετε τις μπριζόλες σας. Προτιμήστε μια δαγκάνα ή μια σπάτουλα, ούτως ώστε να μην χυθούν έξω οι χυμοί που δίνουν την έξτρα νοστιμιά.