Τα 3 καλύτερα tips για να μαγειρέψετε σωστά το μπέικον
Το τραγανό μπέικον είναι τέλειο συστατικό για πολλές συνταγές, καθώς τους δίνει έξτρα νοστιμιά. Για τέλεια αποτελέσματα λοιπόν, ακολουθήστε αυτά τα tips:
- Για να μην «μαζέψει» το μπέικόν σας καθώς το μαγειρεύετε, αφαιρέστε τη φλούδα του και χαράξτε μικρές εγκοπές με το μαχαίρι κατά μήκος της άκρης του.
- Για να μαγειρέψετε το μπέικον χωρίς έξτρα λιπαρά, βάλτε το σε ένα κρύο, αντικολλητικό τηγάνι. Όσο το τηγάνι θα ζεσταίνετε, θα διώχνει και τα περιττά λίπη του μπέικον.
- Βάλτε το μπέικον σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και μαγειρέψτε το όπως θέλετε. Για να βγει τραγανό, χρησιμοποιήστε τσιμπίδες για να γυρίζετε συχνά τις φέτες.