Ένα (και 2 ακόμα) πολύ σημαντικό tip για τους ερασιτέχνες «chef του σπιτιού»
Έχετε πάρει απόφαση να ασχοληθείτε ενεργά με την κουζίνα σας φέτος και να μαγειρεύετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Για αρχή, συγχαρητήρια! Δεν θα το μετανιώσετε. Για την συνέχεια, έχουμε μια πολύ σημαντική συμβουλή να σας δώσουμε, που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και θα κάνει τα φαγητά σας πολύ, πολύ πιο νόστιμα. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα ένα κρασί το οποίο κανονικά δεν θα πίνατε! Επίσης, αν δεν έχετε φρέσκο δεντρολίβανο στο σπίτι, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με αποξηραμένο (1κ.σ. φρέσκο = 1κ.γ. αποξηραμένο) και να έχετε πάντα εύκαιρο ελαιόλαδο σε μορφή σπρέι για να αλείφετε το τηγάνι ή το ταψί σας.