Ένα σημαντικό tip για τα ψάρια σε κονσέρβα που θα σας βοηθήσει στη μαγειρική
QUEEN.GR
Ξέρατε ότι ο χυμός που βρίσκεται στην κονσέρβα σολομού, προέρχεται κατευθείαν από το ίδιο το ψάρι; Αυτό τον κάνει πολύ καλή πρώτη ύλη για τα πιάτα με σολομό αφού μπορείτε να τον βράσετε ή να τον ψήσετε στο ίδιο του το ζουμί και να απογειώσετε τη γεύση του. Ο ζωμός που υπάρχει στην κονσέρβα με τόνο, όμως, δεν προέρχεται μόνο από το ίδιο το ψάρι αλλά του προσθέτουν λάδι ή νερό κατά την διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης, οπότε καλό είναι να τον στραγγίζετε πριν τον χρησιμοποιήσετε.
Related
Bloggers
01
10