Ο λόγος που το φαγητό σας δεν λέει να ψηθεί με τίποτα
Σίγουρα έχει υπάρξει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή σας όπου έχετε βάλει στο τηγάνι ωραία ωραία τα φιλετάκια σας, το λάδι καίει, όλα είναι όπως θα έπρεπε αλλά τα καταραμένα τα φιλετάκια δεν λένε να πάρουν χρώμα και έχετε ξεπεράσει προ πολλού το «3-4 λεπτά από κάθε πλευρά» της συνταγής.
Τι πάει στραβά; Θα σας πούμε. Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο τηγάνι σας, θα δείτε πως τα φιλετάκια είναι σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο και η επιφάνεια του τηγανιού έχει γεμίσει ασφυκτικά. Μην νιώθετε άσχημα, όλες το έχουμε κάνει κατά καιρούς, είτε γιατί βιαζόμαστε να φτιάξουμε όλο το φαγητό σε μία παρτίδα, είτε γιατί δεν θέλουμε να λερώνουμε πολλά σκεύη και ποιος τα πλένει μετά. Μην θυσιάζετε όμως το φαγητό σας στο βωμό της ευκολίας. Φροντίστε να προσέχετε πάντα πόσα κομμάτια βάζετε μέσα στο τηγάνι, ώστε να έχουν χώρο ανάμεσά τους για να ψηθούν ομοιόμορφα και σωστά και προσπαθήστε, αν έχετε μεγάλη ποσότητα φαγητού, να χρησιμοποιείτε 2 τηγάνια ταυτόχρονα ώστε να εξοικονομείτε χρόνο. Ε τώρα, και αν έχετε να πλύνετε ένα τηγάνι παραπάνω στο τέλος της ημέρας, δεν χάλασε κι ο κόσμος!