Πώς να φτιάχνετε πιο δυνατό και απολαυστικό τσάι και καφέ
Αν πίνετε μεγάλες ποσότητες καφέ ή τσαγιού μέσα στην μέρα καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε αυτό το tip, εμείς απλά προειδοποιούμε. Πολλές φορές όμως, όταν φτιάχνουμε παγωμένο καφέ στο σπίτι, καταλήγουμε να πίνουμε ένα νερουλό καφέ πράγμα. Ακριβώς αυτό που δεν πρέπει να είναι ο καφές δηλαδή. Αυτό συμβαίνει για έναν απλό λόγο: όταν αναμειγνύουμε κανονικό καφέ ή τσάι με πάγο, η έντασή του αραιώνεται.
Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το διορθώσετε. Φτιάξτε τον καφέ ή το τσάι σας με τη διπλάσια ένταση από ότι θα τα φτιάχνατε κανονικά. Για τον καφέ, χρησιμοποιήστε 1/4 φλιτζανιού κόκκους καφέ για κάθε 1 κούπα νερό και για το τσάι χρησιμοποιήστε 2 σακουλάκια για κάθε 1 κούπα νερό. Έπειτα προσθέστε πάγο και απολαύστε ένα πραγματικά δυνατό, τίμιο ρόφημα.