Έχετε σκεφτεί να σερβίρετε το παγωτό σας σε σοκολατένια μπολ φτιαγμένα σε λίγα λεπτά;
Όσο περίπλοκο και αν σας ακούγεται εν τέλει είναι πάρα πολύ απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λιώσετε περίπου 200 γραμμάρια μαύρη ή σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί. Αφήστε λίγο τη λιωμένη σοκολάτα σας να κρυώσει και βουτήξτε σε αυτή τη βάση ενός φουσκωμένου μπαλονιού. Βγάλτε το μπαλόνι από τη σοκολάτα και ξαναβυθίστε το άλλη μια φορά, μέχρι να καλυφθεί καλά η βάση. Στη συνέχεια αφήστε το σε ένα ταψί όρθιο μέχρι η σοκολάτα να σκληρύνει.
Προσεκτικά ξεφουσκώστε το και ξεκολλήστε το από την σοκολατένια βάση. Βάλτε τη στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε τη όταν θέλετε να σερβίρετε!