Η πιο βασική συμβουλή για «σωστά» ζυμαρικά
Ο Mario Batali δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους λάτρεις της κουζίνας, καθώς είναι από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς chef στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όχι μόνο, έχει τιμηθεί με βραβεία και έχει γράψει εννέα βιβλία μαγειρικής μεταξύ άλλων.
Ανάμεσα, λοιπόν, στα πολλά tips που έχει δώσει κατά καιρούς έχει πει για την τέλεια μακαρονάδα «Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σας 1 λεπτό λιγότερο από όσο αναγράφεται στη συσκευασία και στη συνέχεια μαγειρέψτε τα για τον υπόλοιπο χρόνο μαζί με τη σάλτσα στο τηγάνι». Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει.