Gourmet αυγά μάτια με μία κίνηση
Μπορεί τα τηγανητά αυγά να σας φαίνονται βαρετό πιάτο, αλλά μπορείτε να τα απολαύσετε σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή την επόμενη φορά που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Αν, λοιπόν, δεν τρώτε τα αυγά σας ξεροψημένα και σας αρέσει να σας τηγανίζετε μόνο από τη μία μεριά αφήνοντας τον κρόκο ανέπαφο δοκιμάστε μόλις τα βγάλετε από τη φωτιά να «σβήσετε» το τηγάνι με ξύδι (κατά προτίμηση από ισπανικό κρασί Sherry). Περιχύστε με τη σάλτσα ξιδιού τα αυγά σας και δώστε άλλη διάσταση στο πιάτο.