Παγωµένη πουτίγκα µε γιαούρτι, πετιµέζι και πράσινο νεραντζάκι

Aπό τον Ηλία Μαμαλάκη

Ένα υπέροχο, δροσερό γλυκό, με ελαφρώς υπόπικρη γεύση λόγω των νεραντζιών. Ωστόσο, το πετιμέζι του προσθέτει μια διακριτική γεύση καραμέλας και η αναμονή μέχρι να ετοιμαστεί πραγματικά αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης