Πεντανόστιμη δροσερή σως γιαουρτιού με λίγα λιπαρά!
Και απολαύστε τις σαλάτες και τα κρέατά σας χωρίς ενοχές
Οι περισσότεροι από εσάς συνοδεύετε τις σαλάτες σας με ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο ή λεμόνι. Όταν, δε, φτιάχνετε κοτοσαλάτα επιλέγετε πάντα Caesar sauce, η οποία όπως γνωρίζετε είναι πολύ παχυντική! Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, σας έχουμε τη λύση.
Αυτή η σως γιαουρτιού δεν «κρύβει» πολλές θερμίδες και λιπαρά, ενώ παράλληλα είναι πεντανόστιμη και πολύ δροσερή. Μπορείτε να την ρίξετε στη σαλάτα σας ή να τη συνοδέψετε με το αγαπημένο σας κρέας. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή ντιπ για να βουτάτε τα αγαπημένα σας κριτσίνια!
Υλικά:
• 1 κ.γ. γιαούρτι 0%-2%
• 1 κ.γ. μουστάρδα
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 κ. σ. ξύδι
• ½ σφηνάκι νερό
• 1 ½ σφηνάκι ελαιόλαδο
• 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
• Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση: Ρίχνετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Αν το θέλετε ακόμη πιο δροσερό, τοποθετήστε το για λίγη ώρα στο ψυγείο! Καλή απόλαυση.
Διαβάστε ακόμα
Ξεχάστε ό,τι ξέρατε: Αυτή είναι η καλύτερη sauce για τηγανητές πατάτες, ever!
Σάλτσα ντομάτας: η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για μακαρονάδες!