Υπέροχα σπιτικά λουκανικοπιτάκια για το τσιμπούσι της Τσικνοπέμπτης
Ετοιμάστε το τέλειο γεύμα για εσάς και την παρέα σας ξεκινώντας από ένα φανταστικό ορεκτικό!
Αφού θα επιδωθείτε που θα επιδωθείτε στην κρεατοφαγία σήμερα, μέρα που είναι, έχουμε για εσάς το τέλειο ορεκτικό για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Ζουμερά λουκανικάκια, τυλιγμένα μέσα σε ζεστή σφολιάτα, φτιαγμένα από τα χεράκια σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με μηδενική δυσκολία.
Υλικά
6 σφολιατίνες
6 λουκάνικα φρανκφούρτης ή χωριάτικα κομμένα σε μερίδες
1 αυγό
γάλα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε το αυγό με το γάλα και προσθέτετε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
2. Παίρνετε τις σφολιάτες, τοποθετείτε το λουκάνικο στη μέση και αλείφετε μέσα και έξω με το αυγό.
3. Τα τυλίγετε και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 με 15 λεπτά. Τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.