Scrambled Eggs: Ένα και μόνο υλικό θα κάνει τα αβγά σου ακόμη πιο νόστιμα

Ερμιόνη Σαρρή

Τι θα φτιάξεις αύριο για πρωινό;

Αβγά scrambled έχεις δοκιμάσει ποτέ; Εγώ τα έχω συνδεδεμένα με το Σαββατοκύριακο και αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να σου δώσω τη συγκεκριμένη συνταγή σήμερα. Όσο να ναι τα Σάββατα ή τις Κυριακές απολαμβάνουμε κάπως καλύτερα το πρωινό μας και το τραπέζι γεμίζει από λιχουδιές. Και τι πιο χορταστικό από τα αβγά;

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να προσθέσω στη λίστα των υλικών το χυμό πορτοκαλιού και όταν διάβασα τη συνταγή αυτή στο The Kitchy kitchen ενθουσιάστηκα. Το πρωινό μου έγινε ακόμη πιο λαχταριστό και μετρώ αντίστροφα μέχρι την αυριανή μέρα. It's scrambled eggs day!

Ακολούθησε με και κάνε τα πρωινά σου ακόμη πιο νόστιμα.

Υλικά:

  • 5 αβγά
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε τα αβγά, το χυμό πορτοκαλιού, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το σχοινόπρασο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα, άπλωσε μέσα στο τηγάνι το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί ρίξρ το μείγμα σου. Άφησέ το μέχρι να ροδίσει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης