Αυτή είναι η πιο τέλεια σως για τα καλαμάκια σας
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Μην ανησυχείτε, έχει ελάχιστες θερμίδες
Εμείς οι Έλληνες μία αγάπη για τα σουβλάκια την έχουμε. Πολλοί είναι άλλωστε και οι ξένοι που με το που πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος, αποζητούν να το δοκιμάσουν. Εντάξει, ο μουσακάς είναι πάνω από όλα, αλλά και το σουβλάκι είναι πολύ λαχταριστό.
Όταν δεν είμαστε σε δίαιτα (πράγμα σπάνιο) προτιμούμε τα τυλιχτά, ενώ κατά τις περιόδους που γκρινιάζουμε για τη φουσκωμένη μας κοιλιά , το ρίχνουμε στα σκέτα καλαμάκια κοτόπουλου ή χοιρινού.Αυτή, λοιπόν, η σως γιαουρτιού δεν έχει πολλές θερμίδες και πάει τέλεια με τα κρεατικά. Δοκιμάστε την... άμεσα.
Υλικά
- 1 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 λάιμ, χυμό
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίξτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα πολύ καλά. Μόλις το μείγμα σας ομογενοποιηθεί, η σως σας θα είναι έτοιμη!
Καλή σας όρεξη