Ζυμαρικά με σπανάκι και τυρί
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Μία πεντανόστιμη συνταγή για να τρως περισσότερο σπανάκι!
Προσπαθείς να εντάξεις το σπανάκι στη διατροφή σου, αλλά συνεχώς καταλήγεις να τρως μία κουταλιά και να ψάχνεις για κάτι πιο... λαχταριστό; Εντάξει, σου βρήκαμε μία πολύ απλή συνταγή, την οποία πρέπει να δοκιμάσεις λίαν συντόμως.
Υλικά:
1 καπνιστό λουκάνικο κομμένο σε κομματάκια (προεραιτικό)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
3-4 ντοματίνια κομμένα στα 2 (ή τοματοπολτός)
Ζυμαρικά, ταλιατέλες ή
3 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι
Τυρί τριμμένο για ζυμαρικά
Εκτέλεση:
Ρίξε ελάχιστο λάδι μέσα σε ένα τηγάνι και σόταρε το λουκάνικο. Λίγο πριν τα κατεβάσεις από τη φωτιά, πρόσθεσε τα ντοματίνια ή τον τοματοπολτό και άφησέ τα να πάρουν μία βράση.
Ταυτόχρονα, μέσα σε μία μεσαία κατσαρόλα βράσε τα μακαρόνια μαζί με το σπανάκι για 8-10 λεπτά και μόλις είναι έτοιμα ρίξε τα μέσα στο τηγάνι. Πρόσθεσε λίγο τριμμένο τυρί και είναι έτοιμα!