Τάρτα Banoffee με πέντε μόνο υλικά από τον Γιώργο Γεράρδο!
Ένα από τα αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων είναι φυσικά η τάρτα Banoffee! Ο συνδυασμός τραγανού μπισκότου, καραμέλας, μπανάνας και κρέμας πραγματικά είναι μοναδικός.
Πολλές φίλες και φίλοι μου έχουν ζητήσει να σας δείξω πώς να το φτιάξετε. Το καλό είναι ότι αυτό το γλυκό είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στη παρασκευή του, αφού με πέντε μόνο υλικά και μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να το απολαύσετε. Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιώ το multi mayo της Kenwood σε δυο στάδια, για να τρίψω το μπισκότο αλλά και να χτυπήσω τη σαντιγί.
Για να φτιάξετε τη καραμέλα υπάρχουν δύο τρόποι και σήμερα σας δείχνω πώς να τη κάνετε με ζάχαρη και κρέμα γάλακτος που είναι και η αυθεντική εκτέλεση. Αν έχετε πιο πολύ χρόνο μπορείτε απλά να βράζετε μια κλειστή κονσέρβα ζαχαρούχου γάλακτος σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό για 2 ½ με 3 ώρες.
Δείτε τη συνέχεια στο mothersblog.gr