Black Ice Cream: Δες πώς φτιάχνεται αυτό το ιδιαίτερο παγωτό
Και ακόμα το γνωρίζουν λίγοι!
Παγωτό σημαίνει καλοκαίρι. Και έτσι περνούν οι μήνες και κάθε Μάιο τρέχουμε στα ψυγεία για να ανακαλύψουμε τις νέες γεύσεις που έχει φέρει το παγωτατζίδικο στη γωνία του σπιτιού μας. Τα ψυγεία πλέον κρύβουν θησαυρούς αφού γεμίζουν με δεκάδες γεύσεις και χρώματα. Το σαββατοκύριακο ανακαλύψαμε μέχρι και παγωτό ‘’σουφλέ σοκολάτας’’. Μμμμ, ψάχνω τη συνταγή και θα στη μαρτυρήσω σύντομα.
Για σήμερα όμως σου έχω συνταγή για σπιτικό παγωτό και μάλιστα σε μαύρο χρώμα. Θα τους εντυπωσιάσεις όλους και τα uploads στο Instagram και το facebook δε θα έχουν σταματημό.
Υλικά:
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι μαύρο σουσάμι (πάστα)
1 φλιτζάνι sour cream
400 ml. ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι πηγμένο γάλα για τυρί
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Δες το βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς πώς φτιάχνεται:
{youtube}tJfq6DNz3Cs{/youtube}
Για δες και αυτό:
Σπιτικό παγωτό με λίγες θερμίδες και απίστευτα υγιεινό. Θες κάτι άλλο;