Ψητή φετούλα στα κάρβουνα

Ψητή φετούλα στα κάρβουνα

Το όμορφο μεσογειακό ορεκτικό είναι η φετούλα στα κάρβουνα, τέλειο για να συνοδεύσετε το κυριακάτικο μπάρμπεκιου και να μοσχομυρίσει όλη η γειτονιά. Η συνταγή απλή και εύκολη και η νοστιμιά αξεπέραστη.

Υλικά

500γρ. ντοματίνια Σαντορίνης

200γρ. τυρί φέτα

Λίγα φύλα φρέσκο δεντρολίβανο

Ελαιόλαδο

Ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

1.Κάντε έξι μικρές φωλίτσες από αλουμινόχαρτο και βάλτε λίγο λαδάκι στην κάθε φωλίτσα. Τοποθετείστε μέσα τα κομμάτια φέτας και από πάνω τις ντοματούλες -αφού πρώτα τις κόψετε στη μέση- και γαρνίρετε με λίγα φύλλα δενδρολίβανο. Πασπαλίστε πάλι με λάδι και κλείστε τα αλουμινόχαρτα μέχρι να σκεπαστούν τελείως.

2.Βάλτε τα στην σχάρα 10-15 λεπτά μέχρι τα ζουμιά της ντομάτας να βγουν προς τα έξω και η φέτα να μαλακώσει. Λίγο πριν τα σερβίρετε γαρνίρετε τα με λίγο ξύδι βαλσάμικο.

Σερβίρετε την φέτα σας ζεστή.

Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour