Πιτάκια με ατόφιο άρωμα Ιταλίας
Μια συνταγή για ατομικά πιτάκια που περιέχει δύο από τις κλασικότερες, και πιο αγαπημένες, γεύσεις της Ιταλίας. Τη σάλτσα πέστο και η μοτσαρέλα. Ότι πρέπει για ορεκτικό ή για συνοδευτικό της μπύρας ή του κρασιού σας, γεμάτο μυρωδιές και υπέροχες γεύσεις και με μηδενικό βαθμό δυσκολίας.
Υλικά
Στρογγυλές σφολιάτες (μικρού μεγέθους)
Σάλτσα πέστο
Μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
Ντομάτα κομμένη σε κύβους
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1.Βάζετε τις σφολιάτες σε μικρές φόρμες, τις οποίες έχετε λαδώσει.
2.Γεμίζετε κάθε μία με 2 κουταλιές της σούπας πέστο.
3.Προσθέτετε τα κομμάτια της μοτσαρέλας.
4.Ρίχνετε τα κομμάτια της ντομάτας.
5.Πασπαλίζετε με ρίγανη, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο.
6.Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 με 30 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν).