Το μαμαδίστικο τρικ για να έχουν τα κεφτεδάκια σου λιγότερες θερμίδες
Τα κεφτεδάκια στην πιο light εκδοχή τους!
Κεφτεδάκια. Στο μυαλό μπορεί να σου έρχονται αμέτρητες εικόνες από τα παιδικά σου χρόνια ενώ ακόμη και τώρα στην ενήλικη ζωή δίνει πάντοτε την θετική σου ψήφο σε ένα μπολ γεμάτο κεφτεδάκια. Πότε δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσα θα φας ενώ ταυτόχρονα με το πιρούνι σου προσπαθείς να πιάσεις ένα κεφτεδάκι με μερικές πατάτες τηγανιτές. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Not.
Για σένα, λοιπόν, που θεωρείς πως το φαγητό αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργηθεί αλλά προσπαθείς να του αντισταθείς λόγω τηγανίσματος και λαδιού, σου έχουμε την διαιτητική του εκδοχή.
Αντί για ψωμί κατά το ζύμωμα χρησιμοποίησε ως υλικό την βρώμη. Ναι, στο άκουσμα και μόνο δεν σου ακούγεται και πολύ γευστικό αλλά ούτε που θα καταλάβεις την διαφορά. Τα κεφτεδάκια θα είναι εξίσου νόστιμα και εσύ θα έχεις γλιτώσει αρκετές θερμίδες. Επίσης, μπορείς να τα βάλεις στο φούρνο αντί να τα τηγανίσεις.
Είδες τελικά πόσο απλά και με λίγες θερμίδες είναι τα πράγματα;
Διάβασε επίσης:
Τα 2 μαμαδίστικα μυστικά για να βγαίνουν τα κεφτεδάκια σου πιο αφράτα & τραγανά από το τηγάνι
Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις τις πατάτες φούρνου πιο τραγανές και από τις τηγανιτές