Cake μπανάνα χωρίς ζάχαρη για μετά τις κραιπάλες και όχι μόνο
Γιατί το γλυκό σου το θες ό,τι και να λες!
Μετά το Πάσχα όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε τα περιττά, για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Αυτή λοιπόν είναι μία συνταγή, με την οποία μπορούμε να γευτούμε κάτι νόστιμο χωρίς ενοχές και χωρίς να βγούμε από το πρόγραμμα «περιορισμού».
Υλικά που θα χρειαστούμε
100 ml. ελαιόλαδο
2 αυγά
2 βανίλιες ή 1 ½ κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
75 γρ. Canderel με στέβια
3 πολύ ώριμες μπανάνες
250 γρ. αλεύρι βρώμης
Η συνέχεια στο limeandlife.com