Γρανίτες με αβοκάντο και καρύδα σαν παγωτό
Σκέτος πειρασμός με λίγες θερμίδες.
Αυτές οι γρανίτες με αβοκάντο, είναι κρεμώδεις και θυμίζουν παγωτό! Δοκίμασέ τες.
Υλικά για 10 γρανίτες
2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
400 ml γάλα καρύδας
3 κουταλιές της σούπας μέλι ή σιρόπι αγαύης
Για την επικάλυψη σοκολάτας:
200 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα (70% κακάο)
½ κούπα λάδι καρύδας
1/3 της κούπας φιστίκια Αιγίνης προαιρετικά
Εκτέλεση:
Βάζεις στο μπλέντερ το αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι. Τοποθετείς στις θήκες γρανίτας και καταψύχεις για 3 ώρες.
Σε μπεν μαρί λιώνεις τη σοκολάτα με το λάδι καρύδας και πασπαλίζεις τις γρανίτες που έχεις αφαιρέσει από τη θήκη τους.
Αν θες, πασπαλίζεις και με τα φιστίκια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φτιάξε σπιτικό παγωτό με λίγες θερμίδες και ένα μόνο βασικό υλικό!