Η τέλεια μεσογειακή ομελέτα
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Μια θρεπτική ομελέτα, με λαχανικά και φέτα, που θα αποτελέσει ένα νόστιμο και ελαφρύ γεύμα για ολόκληρη την οικογένεια.
Υλικά (για 4 άτομα)
6 αυγά
6-7 ντοματίνια Σαντορίνης
1 πιπεριά σε ροδέλες
3 πράσα σε φέτες
3κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο.
10 ελιές μαύρες, κομμένες
100γρ. τυρί φέτα με χαμηλά λιπαρά
Ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
1.Βάζετε σε ένα μπολ τα ντοματίνια, την πιπεριά, τα πράσα και τις ελιές, τα ραντίζετε με ελάχιστο ελαιόλαδο και τα ανακατεύετε.
2.Προσθέτετε τη φέτα θρυμματισμένη, πιπέρι και μαϊντανό.
3.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε τα αυγά, τα αλατίζετε και τα προσθέτετε στο μπολ με τα λαχανικά.
4.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα και να πάρει χρώμα, για 15-20 λεπτά.