Vegan μπισκότα με φιστίκια και πορτοκάλι χωρίς γλουτένη που δεν χρειάζονται ψήσιμο
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Θα λατρέψεις αυτά τα ωμοφαγικά μπισκότα
170 θερμίδες ανά μερίδα (3 μπισκότα)
Υλικά για 6 μπισκότα
½ κούπα αλεσμένα αμύγδαλα άψητα
½ της κούπας ψημένα φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
1/3 της κούπας αλεύρι βρόμης
Μια πρέζα αλάτι
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι αγαύης
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα πορτοκαλιού
Κόκκοι κακάο ή σκόνη κακάο
Εκτέλεση:
Ανακατεύεις τα αμύγδαλα, τα φιστίκια, το αλεύρι βρόμης, το αλάτι.
Σε άλλο μπολ, ανακατεύεις το νέκταρ αγαύης και όλα τα υπόλοιπα υγρά υλικά.
Ρίχνεις το υγρό μείγμα στο μείγμα καρπών και δημητριακών και φτιάχνεις στρογγυλά μπισκότα τα οποία θα πατήσεις για να γίνουν πλατιά.
Βάλε τα μπισκότα στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν και σέρβιρε με κόκκους λη σκόνη κακάο.
Φτιάξε επίσης: 4 φρέσκιες συνταγές για να δεις τον καφέ αλλιώς!