Πατάτες τηγανιτές αλλά όχι παχυντικές. Δες πώς
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Πώς θα γλιτώσεις από το πολύ λάδι και τις περιττές θερμίδες χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου πατάτες;
Πατάτες τηγανιτές για πάντα. Με κρέας. Με burger. Με τα πάντα. Αλλά τι γίνεται όταν θες να αποφύγεις τις θερμίδες και ταυτόχρονα να μην τις στερηθείς; Εδώ κάπου έρχεται το φοβερό μας τρικ ή και tip για να τις γεύεσαι όπως ακριβώς τις θες αλλά να μην τις τηγανίζεις.
Το μυστικό το «κλέψαμε» από τη Νίκη (aka nikisfood)
Κόψε 3-4 πατάτες κυδωνάτες και ρίξε επάνω τους 4 κουταλιές ελαιόλαδο ,αλάτι, πιπέρι ,ρίγανη και πάπρικα . Ανακάτεψέ τις πολύ καλά και τοποθέτησέ τις στο φούρνο για 25 με 30 λεπτά, στους 250 βαθμούς.
Μόλις περάσουν τα απαραίτητα λεπτά, οι πατάτες σου θα είναι τραγανές και έτοιμες για... τσίμπημα.
Δες και αυτό:
Συνταγή για κρεμμυδόπιτα με δική σου ζύμη!Ε ψιτ, δε χρειάζεται πολλά υλικά