Τραγανή πανσέτα
Απίθανη πανσέτα
Η πιο τραγανή πανσέτα από το Γιώργο Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
Για την πανσέτα:
1 kg. πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο
4-5 κγ ηλιέλαιο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε 8 τεμ
2 κ.σ. σκόρδο, σπασμένες
10 κλ. θυμάρι
3 φύλλα δάφνης
αλάτι-πιπέρι
Για το γλάσο:
250 γρ. μέλι
2 φύλλα δάφνης
1,5 κ.γ. κόλιανδρος, σε σπόρους
3-4 τμχ. αστεροειδής γλυκάνισος
5 κλωναράκια θυμάρι