Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

Η συνταγή της ημέρας

ΥΛΙΚΑ

Υλικά:

1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες

Για τη μαρινάδα:

1κ.σ.σκόνη μουστάρδα

1κ.σ. καστανή ζάχαρη

1κ.σ. worcester sauce

1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη

5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

1κ.γ. πελτέ τομάτας

αλάτι

πιπέρι

Για το γιαούρτι:

250γρ. γιαούρτι, πλήρες

4 κλωνάρια δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

25ml. χυμό λεμόνι

20ml. λευκό ξύδι

50ml. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι λευκό

Για το σερβίρισμα:

Πίτες

2 τομάτες, κομμένες σε κάθετες φέτες

1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης