Μοσχαράκι κοκκινιστό με μαύρη μπύρα και χοντρά μακαρόνια

Η συνταγή της ημέρας.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

400 γρ μαύρη μπύρα

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ ντομάτα κον κασέ

1 λίτρο νερό

Αλάτι - Πιπέρι

500 γρ. χοντρά μακαρόνια

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης