Μπακλαβάς με καρύδια, φιστίκια Αιγίνης και σταγόνες κουβερτούρας
#tsoulotip: Μπορούμε να σιροπιάσουμε και αντίθετα, δηλαδή να ρίξουμε καυτό το σιρόπι πάνω σε κρύο μπακλαβά.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψημένα και θρυμματισμένα
150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
220 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
24 φύλλα κρούστας
150 γρ. λιωμένο βούτυρο
Υλικά για το σιρόπι
150 ml. νερό
340 γρ. μέλι
2 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com