Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα
Υπέροχο και πεντανόστιμο γλυκό
#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς.
Υλικά
250 γρ ζάχαρη κρυσταλική
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ. Ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
500γρ κρέμα γάλακτος
160 γρ γιαούρτι 2%
Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:
200 γρ βατόμουρα
100 γρ ζάχαρη
1 στικ κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com